Wanneer u zelf betaalt

De eerste kennismaking is gratis en verplicht u tot niets.

Voor de intake worden er drie gesprekken gevoerd: met de ouders/begeleiders, met de leerkracht of mentor van school en met de leerling zelf. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. De kosten van deze eenmalige intake worden volgens het uurtarief (€ 65 per uur) berekend.

Tijdens de periode dat we uw kind begeleiden krijgt u maandelijks een factuur. Het bedrag van deze factuur is afhankelijk van het aantal begeleidingsuren en de reis- en administratiekosten. De begeleiding kost € 65 per uur of € 50 per 45 minuten.

Wanneer uw kind recht heeft op een WMO-voorziening

Met de juiste indicatie wordt begeleiding van uw kind vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Het is de gemeente die hierover beslist. Neem contact op met het WMO-loket van uw gemeente voor meer informatie.

Komt uw kind hiervoor in aanmerking? Dan zijn er twee mogelijkheden.
Of u ontvangt een budget (PGB) en kiest zelf welke begeleiding u inschakelt.
Of u krijgt zorg in natura (ZIN). De begeleiding wordt dan verzorgd door organisaties die een contract hebben afgesloten met de gemeente.

’t Boompje heeft sinds 1 januari 2017 een contract met Regio Gooi en Vechtstreek en met Gemeente de Bilt.

Daaronder vallen de plaatsen Bussum, Naarden, Muiden, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Wijdemeren, Weesp, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Zeist en
Wijk bij Duurstede.