Werken bij ’t Boompje?
Dat kan al vanaf enkele uren per week!

  Kinderen met een hulpvraag willen we natuurlijk niet laten wachten, daarom zoeken we in ’t Gooi en omstreken regelmatig goede en gemotiveerde begeleiders. Voor direct of stand-by en al vanaf enkele uren per week. Het is intensief maar leuk werk. Met tastbare resultaten. En vooral met blije kinderen en tevreden ouders!

  Naast ervaring in het onderwijs en/of de begeleiding van jongeren, verwachten we dat je met de juiste instelling en verantwoordelijkheidsgevoel ‘jouw’ kind of kinderen terzijde staat. Dat betekent ook dat je niet gedurende het schooljaar ineens iets anders gaat doen, maar dat het kind en ons team op je kunnen blijven rekenen!

  We helpen je met goede lesmaterialen, een duidelijke planning en persoonlijke begeleiding. Daarnaast werken we, onder andere met onze eigen psycholoog en orthopedagoog, aan deskundigheidsbevordering van het team.

  We zijn op zoek naar parttime
  JONGERENBEGELEIDERS
  in de regio 't Gooi & Vechtstreek

  Als begeleider richt jij je op het organiseren en plannen van huiswerk, 'leren leren' en zelfredzaamheid van kinderen van basisschool en voortgezet onderwijs. Je hebt een pedagogische achtergrond.

  Geïnteresseerd? Laat dan snel van je horen via info@tboompje.nl.
  Of bel Wenda Bergsma 06 - 28 18 73 64

  naam wachtwoord