Reacties

We blijven het maar gewoon zeggen want we zijn zo ontzettend blij met Marinke. Ze doet het zo goed, maar ook zo leuk, echt voor ons de Topper van het Jaar!

Alide & familie

Heel veel dank voor alle steun en begeleiding die jullie de afgelopen jaren hebben gegeven. We waren echt stil van de fantastische cito-resultaten van onze beide kinderen en zijn enorm trots op ze!

Koen & Nathalie

We willen jullie enorm bedanken voor de begeleiding en ondersteuning van onze zoon Christiaan. (...) We kunnen niet anders concluderen dat Christiaan met jullie - en zijn inzet - duidelijk de weg omhoog heeft gevonden. (...) Zeker in groep 6 willen wij erg graag dat ’t Boompje hem twee keer per week op school mag ondersteunen. We vinden dit van groot belang voor het verdere verloop van zijn basisschooltijd. Het geeft hem zekerheid en houvast.

We wensen jullie een heel fijne zomer toe!

Camiel & Petra

Ik zit op het Erfgooierscollege in Huizen. Sinds januari komt Emile mij twee keer in de week helpen met m’n huiswerk. Ik leer een heleboel van hem. Het gaat nu al veel beter op school.

Kevin

Ik heb wel iets geleerd van het vorig jaar.
Mijn doel is om het straks zonder jullie te kunnen.

"Een jongere" (begeleid door Titia)

Ik ben erg blij dat ik met ’t Boompje in zee ben gegaan. Mijn zoon, toen in groep 5, ging eerst geleidelijk en daarna met sprongen vooruit. Het bewijs is geleverd bij zijn entreetoets. Hij scoorde op het vwo-niveau voor wat rekenen en wiskunde betreft en op havo-niveau voor het onderdeel taal. Mitchell komt van heel ver, maar door een regelmatige op maat toegesneden begeleiding van ’t Boompje, heeft hij nu een goede rekenkundige en taalbasis, een goede investering voor de toekomst. ’t Boompje, zeer bedankt.

met vriendelijke groet, Iwan

Ik ben al weer 2 jaar bij ’t Boompje en daar moet ik rekenen, taal en spelling oefenen. Dat is niet altijd even leuk, maar het is altijd wel gezellig.

Marijn

naam wachtwoord